angeline

Älskade hatade vardag

Kategori: Allmänt

En vecka har jag varit tillbaka på jobbet, en lååång vecka men nu ska väl det tyngsta vara gjort. Vad hände egentligen med semestern? På tavlan på jobbet stod det "1 dag till semester" när jag kom tillbaka. Det skrev jag ju förra veckan tyckte jag. Nu står det "122 dagar till julafton" som det var igår. Visst, det är skönt med rutiner, man vet ju att man har att göra varje dag men jag lever gärna ett rutinlöst liv några veckor till. 
Tur att man redan nästa vecka bara jobbar 4 dagar, mjukstart, sen styr vi kosan mot stockholm på fredag morgon för att springa tjejmilen *hjälp* Förväntar mig inte att springa i mål på någon fantastiskt mycket bättre tid än vad mitt mål var, snarare på en fantastiskt mycket sämre tid men jag är aldeles säker på att det kommer bli en fantastiskt rolig helg i huvudstaden. Nu ska jag däremot duscha och snygga till mig för en fantastiskt rolig kräftskiva med bästa arbetskamraterna. Trevlig lördag.

welcome light

Kategori: Allmänt

Sorgligt men sant så är det snart höst och mörkt ute och vad passar då bättre än att fylla hemmet med fina ljus. Mysfaktor på hög nivå! Dammade av min partylite väska igår och bagav mig iväg på säsongens första ljusparty. Lyckat resultat och trevligt sällskap så nu ser jag fram emot en ljus höst.

Målarverkstad

Kategori: Allmänt

Som om vi inte hade nog med projekt redan så fick jag för mig att jag skulle våra om våra trädgårdsmöbler som verkade ha sett sina bästa dagar redan. Resultatet blev över förväntan och nu hänger dom säkert med två säsonger till iallafall. 

Ekologiskt

Kategori: Allmänt

Vi har ju inte haft direkt jättetur med växterna i vårat växthus. Jag vet inte om det beror på att jag inte har gröna fingrar eller om det är den här dåliga sommaren i allmänhet men idag har jag iallafall plockat våran första färdiga gurka och den är jag stolt över. Den kommer att ätas upp med njutning.