angeline

Mer sådana dagar tack

Kategori: Allmänt

 

I need a little bit of sunlight in my life

Kategori: Allmänt

Hoho, solen vart är du? Blir lite smått irriterad att varje gång det vankas festligheter utomhus så har vi glömt bjuda solen. Då blir det som vanligt långbyxor istället för klänning. Men, vad gör jag när jag är upprörd? Jag går och bakar några kladdkakor till ikväll..

Harley Davidsson Birthdaycake

Kategori: Allmänt

Till Annikas 50-års dag den 14 juli

ZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kategori: Allmänt

ååååååå, är det nåt som verkligen får det att krypa under skinnet på mig av frustration så är det när någon snarkar! Speciellt dom personen i fråga snarkar så det hörs genom väggarna. Sen kan undertecknad inte ta att man ber honom att gå upp och lägga sig istället så att JAG kan få se på tv och faktsikt höra vad dom säger. Nej då slutar det alltid med att jag går upp och lägger mig istället och så kommer han upp krypandes för trappan mitt i natten och lägger sig i sängen och fortsätter att snarka där. JAG ÄR EN SNARKHATARE!!! Nu ska jag se om jag hittar en bok att läsa tills jag slocknar. 

Under reconstruction

Kategori: Allmänt

Dåligt dåligt uppdaterat här. Har bara gått och väntat på semester och nu är den äntligen här. 6 härliga veckor utanför björkborns portar. Nu väntar jag bara på en stor lotto vinst så att jag kan ta mig nånstans dit solen befinner sig. För övrigt så försöker jag finna tid att snygga till bloggen lite, tills vidare är här lite slappt.