angeline

Midsommar

Kategori: Allmänt

Skulle det betyda mitt i sommaren då? Sommaren har ju inte börjat enligt mig. Igår var det sommarsolståndet så nu blir det bara mörkare igen. Vilken optimist jag är. Idag är det iallafall ljust och fint ute. En väldigt ovanlig svensk midsommar alltså. Men man tackar och bugar, hoppas på lika fint väder imorgon då dagen ska spenderas hos far i Mo. Hoppas också kunna äta ordentligt med god midsommarmat idag för min kropp skulle behöva lite energi då jag inte ätit många tuggor sen i måndags. Synd bara att jag inte heller har haft energi till att baka något gott men jordgubbar och grädde är inte att underskatta heller.

Life is a bitch

Kategori: Allmänt

Jag vet inte om det är avsaknaden av sol och värme som gör det men guuuud vad jag inte har någon motivation till att göra någonting. Jag har kännt mig totalt tom på energi dom senaste två veckorna.Inte trött trött utan TRÖTT på vardagen i sig. Jag vill ha SEMESTER! Jag vill ha lust att ta tag i allt vi måste ta tag i. Jag måste städa, men gud vad tråkigt. Jag måste tvätta, blää. Fick igång en maskin idag iallafall och plockade upp tvätten från förra veckan. Ett nödvändigt ont för det började ta slut på rena kläder. Vi måste klippa gräset (eller djungeln) men vi har inte haft tid, vi måste trimma häcken, men har inte orkat hämta häcksaxen hos pappa. Måste hinna springa, ja i måndags blev det en sväng iallafall. Ååå dessa måsten tar över mitt liv. Får se om vi mellan grabbkväll, barnkalas och tur med syster till karlstad hinner lyckas samla oss och åka till örebro i helgen för att köpa resterande renoveringsmaterial som MÅSTE göras omgående. Ingen rast ingen ro. Nej nu ska denna pms bitch gå och lägga sig, tack och godnatt!

I wish you happiness in life

Kategori: Allmänt

En hektisk vecka har passerat. Dags för jobb igen imorgon och nedräkning för semester- 4 veckor kvar. Imorgon är det även dags för min syster att kliva in i vuxenvärlden och för allra först gången börja jobba! Det du- vad du kommer längta tillbaka till skolan. Studentfirande i fredags alltså, jag hann färdigt med tårtorna i tid och dom blev inte fy skam heller. Både goda och fina om jag får säga det själv. Jag hoppas att hon är nöjd med dagen och presenterna och själv fick jag en liten nostalgitripp åtta år tillbaka i tiden. Det är jag nöjd med, man kan aldrig backa tiden men man kan blicka tillbaka och må bra av det man tänker på.
Jaja, liten bild på tårtorna och på min fina syster får avsluta det här inlägget

Yes I did it!

Kategori: Allmänt

Kunde inte vara stoltare över mig själv än när jag sprang hela vårruset igår. Jag vet att 5km kanske inte är så långt för vissa men för mig är det stort. Det var mitt mål när jag började springa och det hittills längsta jag sprungit utan att pausa. Nu är nästa mål tjejmilen i stockholm. Det kommer att bli en superhelg.
Efter gårdagen är jag iallafall värd lite lyx så nu har vi lämnat Noah hos farmor. Om en timma ska vi till kupolen och titta på syster yster i sin fina balklänning sen blir det resturang och bio med mitt stora hjärta<3 Och ett stort pluss för att få sovmorgon imorgon. Det är inte illa mitt i veckan. Sen ska det bakas tårta så det står härliga till. 2 studenttårtor till på fredag, inte utan att jag är lite nervös.

Sommar inne

Kategori: Allmänt

Eftersom värmen lyser med sin frånvaro och sommarkänslorna lika så så får man helt enkelt ta och plocka in sommaren istället. Två buketter vita syrener så luktar det iallafall sommar i halva huset. Jag älskar doften av syrener, helt underbart.