angeline

Sista dagen

Kategori: Allmänt

Idag gjorde jag sista dagen som mammaledig. På måndag börjar man jobba igen då och jag har väl accepterat det även om jag tycker att det känns lite tråkigt.
Drog iallafall med familjen in till Örebro idag för lite shopping. Var mest Noah som fick saker, det är hans månad kan man säga. Nästa månad blir det nog till att handla till Isa istället. Skulle tro att hon växt ur rätt så mycket kläder då.
Blev iallafall lite nya skor till mig:) Det är jag nöjd med.




Växthus drömmar

Kategori: Allmänt

Vilket härligt väder! Vårkänslor i hela kroppen. Har sått lite gurkfrön som står i fönstret och väntar på att få komma ut i det nya växthuset vi beställde idag. Ingen mer vinter nu tack.

Bullbak, utelek och löpning

Kategori: Allmänt

Det var lite av vad gårdagen bjöd på. Finns inget som nybakade bullar:) mmm.. får se vad länge dom räcker. Gjorde en krans med vit choklad och rivet apelsinskal *heavenly*

Åkte hem till Marlen och barnen på eftermiddagen så att dom fick leka ute lite. Småtjejerna gjorde sandlåde premiär:) Grabbarna hittade en lerpöl (!) att leka i.

Avslutade eftermiddagen med en löprunda. Bra start på veckan.




Äntligen färdigt

Kategori: Allmänt

I veckan blev köksgolvet klart. Otroligt nöjd med resultatet, det känns äntligen som ett helt rum.


före


under tiden


efter. Nu kan vi tom leka på golvet:)

En annorlunda fredag

Kategori: Allmänt

Dagen började inte riktigt som jag tänkt mig. Isa vaknade redan vid halv sex och vägrade att somna om. Till slut tröttnade jag och gick upp. Hade precis slagit på tv'n när pappa ringer och säger att han blivit dålig igen så det blev en förmiddag på akuten och så fick jag hjälpa farmor att handla i hans ställe.

Eftermiddagen blev bättre. En sväng på stan och Noah fick lite nya kläder. Köpte en tårta på bagarns och åkte till Anitha på en fika.
Kvällen bjöd på tapas och nu avrundar vi den med popcorn och Cars 2.


15 februari

Kategori: Allmänt

Lördag igen. Loppis runda bara Mathias och jag i förmiddags, barnen fick vara hos farmor. Middag hos mamma efter det och jag är fortfarande proppmätt! Får bli en kopp kaffe istället för kvällsmat ikväll så jag håller mig vaken längre än till kl åtta.



apelsinchokladpaj stod jag för efter dagens middag:)

Partytime

Kategori: Allmänt

Redo för inflyttningsfest hos Kim. Inte ofta man drar på galej längre:)


as long as we are together

Kategori: Allmänt

I förmiddags packade vi in barnen i bilen och åkte till stråhallen och spelade minigolf. Det är sådana spontana familjesaker som gör dagen.




Vardagslyx

Kategori: Allmänt

Nu har vi lyxat till det två dagar i rad. Fika med familjen på gamla pumphuset igår, och lunch på wärdshuset idag. Pizza och pirog bak resten av eftermiddagen och så slänger vi in några kladdkaksmuffins på det:) Fin fint för figuren ihop med en veckovila från gymmet..


Husmanskost

Kategori: Allmänt

Det här med vardagsmat är väl fruktansvärt jobbigt att tänka på varje vecka. Slängde fram Per Morbergs kokbok "husmanskost" här om dagen och det resulterade i lite nya rätter att laga:) "ängamat" blev det idag. Så himla gott. Jag har inte ätit det sen skolan men det lär bli många gånger framöver.
Imorgon ska jag prova på wallenbergare.


ängamat

Hmm..

Kategori: Allmänt

wow vilken skitdag jag måste haft eftersom inlägget publicerades flera gånger:) Ja veckan har ju inte varit min direkt. Kaos i köket, snart klart dock. Kaklet sprack när vi bröt loss diskbänken, bara att kakla om. Inget rinnande vatten i köket sen igår morse, fan vad handikappad man blir. Noah är sjuk, 39 graders feber och det verkar ha satt sig i magen oxå. spydde imorse så soffklädnad och matta hamnade i tvätten. Nu hoppas jag verkligen på bättre dagar.