angeline

Löpträning

Kategori: Allmänt

Tränar för fullt för blodomloppet 10km i augusti och tjejmilen i september nu. Känner mig full av energi och längtar efter nästa runda varje gång jag är klar. Tog två varv i bråten i söndags och det är nåt jag trodde jag aldrig skulle orka och snart är jag nere på 30 min på 5 km. Stolt över mig själv måste jag säga:) 

Trevlig midsommar

Kategori: Allmänt

Firas som alltid i lämås med fina vänner. Avslutades med nästan en älgkrock! 



Vecka 24

Kategori: Allmänt

Minst sagt en händelserik vecka. Skolavslutningar, studentbal och student. Motorvecka karlskogafesten och Saabs sommarfest. Drog iväg på gastro ett tjejgäng igår kväll. Blev några glas och några mindre timmars sömn men upp till jobbet kom jag och nu är det bara att ladda om för kupolen med trevliga arbetskamrater ikväll. 



Dags att rensa ur

Kategori: Allmänt

I två dagar har jag rensat ordentligt i barnens kläder. Trodde jag var klar igår men då hittar jag tre flyttkartonger och två påsar till! Vart kommer allt ifrån? Rensningen fortsätter alltså. Bestämde mig för att skänka bort mycket av det. Det kommer hit tre tjejer i helgen och hämtar några påsar var. Lite har jag tagit undan åt kompisar, och en del har jag sparat. Fick 4 säckar barnkläder av grannen också här om dagen, större kläder till Isa så nu ska jag förmodligen få plats att förvara dom med. Tur det är så roligt att plocka med iallafall:)

Poolhäng och sommarfika

Kategori: Allmänt

Vi har verkligen varit bortskämda med vädret i några dagar. Härliga dagar i trädgården och på nya trädäcket. Fixade lite lyxigt sommarfika i värmen igår. 
Mini rabarberpajer med vaniljglass

Plockade rabarber i Mo i torsdags och det blev några goda smulpajer:) Enklast är godast. 
Iskola latte är godare än varmt kaffe när termometern visar 25grader. 


Playa del stackfallet:)