angeline

Kalashelg

Kategori: Allmänt

Det har verkligen gått i fikats tecken i helgen. Startade med en fudgekladdkaka fredag lunch, vidare på ett 1 & 3 årskalas på eftermiddagen, och i lördags slog vi till med ett 2 & 3 års kalas bara för att. Kunde ju inte låta söndagen vara orörd så det blev våfflor med hemmakokt blåbärssylt och grädde till efterrätt. Idag blev det torsk med broccoli till lunch, och imorgon också. Nu måste min mage få vila från sockerchocken den fick i helgen.

Lite av helgens gott gott🍧

Ni två

Kategori: Allmänt

Ibland älskar dom varandra, och bara dom själva inte är medvetna om det kan man allt kramas också, i sömnen tex😊



Majsknäcke=mums😊

Kategori: Allmänt

Blev bjuden på det här av min moster för ett tag sen och det blev populärt hos både mig och barnen. Smakar nästan lite som popcorn. 

2dl majsmjöl
1/2 dl linfrön 
1/2 dl solroskärnor 
1/2 dl rapsolja
2 1/3 dl kokande vatten 

Blanda ihop allt och bred ut på en plåt med bakplåtspapper. Jag använde kaveln för att få det tunt. Strö över flingsalt, rulla över med kaveln en gång för att trycka ner det lite. Sen in i ugnen i 55 min på 150 grader. Mums😊 


Födelsedagsfirande och spadagar

Kategori: Allmänt

En härlig helg är snart slut. Det fina sommarvädret verkar också snart vara slut. Tur att man fick njuta av det hela helgen iallafall. I fredags fyllde Valentina år och då var det middag på gastro som gällde. Dom har väldigt bra mat där men tyvärr får man alltid vänta väldigt länge på maten. Upp emot en timme och det tycker jag inte är riktigt ok på en långt ifrån fullsatt resturang. 
Igår var Sara och jag på Loka Brunn och tog en välförtjänt paus i vardagen. Jättegod lunchbuffé och sen bara avkoppling i en solstol bredvid utomhuspoolen. Lite solbränna skaffade man sig också😊, den sista förmodligen. 
Idag har däremot vardags sysslorna fått första prio. Storstäd, tvätt, gräsklippning och altanröj. Och nu sitter jag i soffan och funderar på om jag ska cykla ut till lämås och grilla, eller ta bilen. 

Fredagkväll på Gastro❤️



Lördag på Loka☀️

Blodomloppet 2015

Kategori: Allmänt

Fint väder, massor med härliga människor och 1 mil framför sig. Jag är grymt nöjd med kvällens insats trots brist på engagemang och motivation. Men bara man kom igång och kände all energi runt om så gick det super. 56:50 blev tiden och det är min bästa tid på milen #stolt# Nu laddar jag upp för Lidingö om lite mer en 1 månad, sen tror jag att löpningen ska få vila lite och ge plats åt gymmet igen.



En paus i vardagen

Kategori: Allmänt

Mitt i alla måsten är det skönt att bara bestämma sig för att ta en paus. Barnen och jag tog en eftermiddag/kväll på stranden idag. Lugnt skönt och varmt😊 En glass fick avsluta det hela. En toppen kväll med mina små helt enkelt❤️ Jag vill verkligen inte att sommaren ska ta slut. 

Lite renoveringsbilder

Kategori: Allmänt






Nu är hela panelen satt. Bara knutbrädor och foder som ska upp så kommer den riktiga efterbilden sen.

Dala Järna - Flygfesten 6-9/8

Kategori: Allmänt




En härlig helg i Dalarna med Erik. Fint väder och väldigt mycket flygplan. Synd att man var tvungen att åka hem igen. 

Renoveringen av huset fortgår. Sakta men säkert, gud vad jag vill att det ska var färdigt nu. Nu vill jag bara njuta av sensommaren och hösten utan projekt