angeline

Träningsvärk

Kategori: Allmänt

Jesus, jag visste inte att man kunde ha sån träningsvärk i ljumskarna som jag har haft idag. Att jag överlevde ett trx pass på eftermiddagen är ett under. Jag belönade mig själv med ett par nya träningsskor bara för att jag är så grym😉
Imorgon står det mellan crosswork och skidor. Hårdträningen fortsätter. 


Aktiv helg

Kategori: Allmänt

Det blev 7km skidåkning idag också. Känns härligt när man äntligen är igång. Jag måste dock öva på hållningen för ryggen håller inte mycket längre än så men flåset skulle orka mer. Hoppas att minusgraderna håller i sig i veckan så att man kommer ut i spåret efter jobbet också. 

Vässar formen

Kategori: Allmänt

Träningen lönar sig och beach 2015 känns säkrad😄

När det äntligen släpper..

Kategori: Allmänt

Idag kom jag ut i skidspåret igen. Hade hjälp av Peter och hans fru och "rädslan" släppte lite. Visserligen var det bara plant spår men det var bra att träna på till att börja med. 7km blev det och då var jag rätt mör i kroppen sen. Nästa lektion blir att ta sig upp för en backe😊 Och nästa vecka är jag anmäld till en kurs i skidteknik i ånnaboda. Now I'm on fire! 

Besvikelse

Kategori: Allmänt

Jag är helt klart inte född till att åka skidor. Vissa har det väl inte i sig. Jag hade så stora förväntningar på den här helgen, på mig själv, och så går allt åt helvete. Tjejvasan är ju bara att glömma, hela tjejklassikern som var mitt mål med året. Den 9 januari och mitt nyårslöfte redan i kras. Ibland känner man sig bara som en rätt värdelös människa..
Fint väder är det iaf

Snölycka

Kategori: Allmänt

7 januari och äntligen snö på backen. Barnen är eld och lågor och det var ju bäst att ta till vara på den medans den ligger kvar. Tyvärr verkar den ju regna bort redan imorgon:( Själv jagar jag snön upp till Sälen imorgon för att träna längdskidor. Mindre än två månader kvar till tjejvasan och jag har fortfarande inte stått på ett par skidor! Bra Angeline:) 

Födelsedagskalas X2

Kategori: Allmänt

Idag fyller världens bästa kille 5 år. Vi har kalasat i dagarna två och Noah tackar alla som har uppvaktat honom med presenter. Mycket nytt att gå igenom nu:) Transformers var temat den här gången.