angeline

Dags att ta tag i detta

Kategori: Allmänt

För dåligt med löpträning på sista tiden. I fredags fick jag till en runda på 8,5 km och nyss blev det två varv i nobelspåret + 5 gånger upp för pulkabacken bakom stadion. Blodomloppet närmar sig och sen blir det Lidingö. Så mer träning om jag ska uppnå en bra tid på milen! 


Äntligen en solig dag

Kategori: Allmänt

Den här sommaren alltså. Men idag var solen här och vi spenderade dagen i MO. Två nöjda och trötta barn som åkte med hem sen. Hann med lite lek hos Åsa och grabbarna också innan vi tog kvällen. 

Måla staket med vatten är kul. Att måla varandra var minst lika roligt😊
💕💕

When you get flowers from someone special

Kategori: Allmänt


❤️

Dags att renovera

Kategori: Allmänt

Fasadbyte på huset. Nu är det dags. Virke är beställt, färg, och snickare är fixad. Det är inget att skjuta upp längre. På måndag kommer allt och då hoppas jag på att det kan bli sågat och att jag iaf kan påbörja målningen till veckan utan att det tar för mycket tid av barnen. 

Inte så fint som syns. Men snart så. Grått och vitt kommer det att bli istället. 

Lata dagar

Kategori: Allmänt

Har varit några dagar i Falkenberg med Erik. Hittade ett litet mysigt gårdshotell som hette Gits gård mitt ute på landet. Har bara tagit dagen som den var, varit på stranden, kollat på båtar i hamnen, varit inne till Varberg och kollat på fästningen och haft det allmänt lugnt och mysigt. Tyvärr åkte jag på en rejäl utonvägsinfektion sista kvällen och fick sitta på vårdcentralen morgonen därpå😢 Det förstörde sista dagen lite, vi skulle egentligen tagit gekås men jag oroade mig mest över att ta mig hem överhuvudtaget. Nu mår jag bättre tack och lov. 
Imorgon kommer barnen igen. Hoppas att vädergudarna vill skänka oss lite sol och värme så dom små liven får göra stranden lite 😊 2 veckor på semestern har nästan gått! Herregud, sakta ner tiden lite.





Första semesterveckan

Kategori: Allmänt






1 vecka på senestern har redan gått. Förutom förra helgen så har det inte varit någon direkt högsommar värme men vi har sysselsatt oss ändå. Parken zoo i Eskilstuna, fiffiga huset, Kristinehamns skärgård och massa lek med kompisar. Själv startade jag barnfria veckan med ett träningspass (tuffaste jag kört på länge!) Och igår blev det en tur till fina Sjötorp med Erik. 
Lite fix hemma idag, gräsklippning, ogräs röj, tvätta, plocka, för imorgon åker vi nog neråt Ullared och kusten i några dagar. Önskar jag kunde stanna tiden lite så senestern varade längre

Vansbro 2015

Kategori: Allmänt

Då var Vansbro tjejsim avklarat och halvvägs till en tjejklassiker. Varmt i luften och varmt i vattnet så hittills har jag verkligen haft tur med vädret. Nu får jag "vila" till slutet av september innan det är dags för Lidingö. 


Underbara semester

Kategori: Allmänt

Underbar start på semestern. Hämtade barnen och åkte till stranden i fredags. Jessica kom och mötte upp oss och sen åkte vi hem och tände grillen. Hann ned ett snabbesök av Frida och barnen och senare fick vi sällskap av Erik och Vincent. 
Igår tog vi ett förmiddagsdopp i mammas badtunna och så fick det bli stranden även igår eftermiddag. Mysig tacokväll i lämås och sen somnade barnen som stockar😊 
Nu sitter jag och laddar upp för en roadtrip till Vansbro med Frida. Blir en spännande dag😄 





❤️☀️❤️

Sommarkvällar

Kategori: Allmänt

Man vill aldrig att dom ska ta slut. 1 dag kvar till semester och då kommer både barnen och Jessica hem. Kunde väl inte bli en bättre start😊 Grillning och lite vin på altanen. 
Igår spenderade vi hela kvällen ute i lämås vid sjön. Badade och testade våtdräkten. Vattentemperaturen var klart godkänd👍 Laddad inför söndag! 
Tänk om hela semestern kunde få bestå av såna här dagar