angeline

Lidingö tjejlopp 2015

Kategori: Allmänt

Tredje delen av tjejklassikern är nu avklarad. Nu är jag nära. Bara skidorna kvar. Fint väder på Lidingö iallafall, väldigt trevlig bana att springa. Mycket backar och nästan ingen asfalt. 1.00.31. Jag kunde ha pressat mig under timmen, men jag är ändå nöjd. 



Tjejkväll en vanlig måndag

Kategori: Allmänt

Imorgon kommer jag ha träningsvärk i magen av allt skratt. Tackar mina fina vänner för en rolig kväll. Den kan jag leva länge på. Och äta behöver jag inte göra igen på några dagar känner jag. 


Ingen tjejkväll utan BJ😊🍦

Det här med att finna tid

Kategori: Allmänt


Förra helgen sov vi över i lämås. Mycket mys och bus för barnen, och väldigt trevligt att träffa vänner man inte ser så ofta längre. 

Vi blev bjudna på mat på Woodys i tisdags för bra arbete på jobbet. Uppskattning är alltid kul. 
Jag blev påmind om lidingöloppet nästa helg och känner verkligen att jag måste träna lite i veckan. Har haft en förkyldning som stoppat mig lite ett tag.
Noah var på fotbollsskola med Bråten ik igår. Det var han gjord för så då får man bli fotbollsmorsa ett tag😄

En inte helt vanlig söndag eftermiddag

Kategori: Allmänt

Skogsmänniska har jag alltid varit. Jag har alltid gillat lugnet i naturen eller på landet. Men att jag nån gång skulle sitta i ett träd knäpptyst och vänta på en hjort att skjuta (absolut inte jag som ska skjuta!) det trodde jag nog inte😄 Men det här kan nog vara bra för mig annars. För min stressade sida. Att bara sitta och göra ingenting och andas in skogsluften. Terapi för själen😊


Höstkänsla

Kategori: Allmänt

Nu börjar dom kalla morgnarna och dom mörka kvällarna. Och första förkyldningen har jag haft. På bättringsvägen nu och igår fick det bli en lugn löprunda efter jobbet. 6 km kuperat, snart dags för Lidingö så jag behöver träna. 
Blev en kort promenad i lämås på kvällen också. Soligt och kyligt, men riktigt skönt😊 


Veckan i några bilder

Kategori: Allmänt



Fick blombud som förgyllde min dag❤️

Shoppade till barnen. Isa är överförtjust i sina nya höst stövlar😊
en smarrig äppelpaj med pekannötter och kolasås fick bli helgens mums😍