angeline

❤️ISA❤️

Kategori: Allmänt


Denna underbara lilla tjej på 2 1/2 år. 12,5kg tung (lätt) 88,5 cm över jorden, och så mycket att älska. Galant tog hon sig igenom 2 1/2 års besiktningen. Underbara unge. Stor i orden, liten på jorden stämmer perfekt på henne.
Snart är det Noahs tur att gå på 6 års kontroll, ska bli kul att se hur mycket han har växt också❤️

Tomteskum pannacotta

Kategori: Allmänt


Enklaste juldesserten

5 dl vispgrädde
1 påse tomteskum

Koka upp grädden, ta av från värmen, häll i tomteskum klippta i småbitar och rör om tills det smällt. Häll upp i glas och låt stelna. Voilà! Smakar lite som smält jordgubbsglass😊

TRÖTT!

Kategori: Allmänt


Äntligen nerbäddad i soffan. Barnen sover, disken är avklarad, tvätten vikt, matlåda gjord och jag är nyduschad. Helt slut i kroppen efter ett trx pass och allt chins övande på jobbet☺️ Ikväll kommer det bli skönt att somna. 

En vecka i taget

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här på bråtenskolan igen och väntar på Noah. En vecka går fort. Jag tycker att alla dagar fylls upp med något. Jag tycker att det hittills går väldigt bra att hålla ner socker intaget på Noah. Han har inte protesterat något mot vare sig mindre lördagsgodis eller att han inte får så mycket pasta eller bröd. Han har hållit sig lugn över lag också men man kan ju inte säga än om det är därför. 

För övrigt hann jag med två träningspass förra veckan. Eller om det var ett träningspass och en löprunda. Dåligt minne😊 Och ikväll ska jag köra Trx tabata. Har som ett mål att innan nyår ska jag ha lärt mig göra chins och att stå på händer. 

Men nu är lekarbetet slut och jag ska köra tillbaka Noah till dagis, och jag ska åka till jobbet igen. Känns som en bra dag idag😊

Jag fick fina blommor förra helgen❤️

Tatueringen blev äntligen komplett i fredags


Tjejkväll förra tisdagen för att fira Johanna i efterskott💕

Lekarbete

Kategori: Allmänt

Jag sitter på bråtenskolan och väntar på Noah som är på Lekarbete för andra gången nu. Det ska tydligen hjälpa barn som har det lite svårt i leken att få bättre självförtroende. Jag är dåligt insatt i det men ska läsa på lite i papperna vi fått från dagis. Samtidigt googlar jag om barn och kost och försöker få ihop en bild av en vardag med mindre socker och mer fett. Hans humör och hans dåliga mage kanske är ett så enkelt problem som fel kost? Det blir ett projekt som kräver stort tålamod känner jag. Men blir det bättre i slutändan är det värt alla tårar.
Min halloween kille🎃