angeline

Vilken lördag

Kategori: Allmänt

Lite efter i dagarna men vilken lördag vi hade. Familjedag med facket i Lunedet. Dom hade ordnat det hur bra som helst med hoppborg, tipspromenad, fiskdamm och annat skoj. 
1 års kalas för Isa (igen) på eftermiddagen. Fika i trädgården innan åskstormen drog in på kvällen till Noahs stora lycka:) 


Ny look

Kategori: Allmänt

I torsdags fick Noah sina nya glasögon. Han var eld och lågor och ropade "mamma jag kan se" Det känns i hjärtat och han verkar bli hjälpt av dom för det är inget gnäll utan dom sitter på hela tiden. 
Hur snygg är han inte i dom?:)

Vilken kväll

Kategori: Allmänt

Igår var det dags för vårruset igen. Hade uppehåll i joggandet förra året men nu finns det inga undanflykter längre. Har inte känt mig 100% på ca två veckor så jag förväntade mig ingenting av gårdagen men jag sprang in på 32 min, en förbättring på 2 min jämfört med förra gången. Mycket tack vare mina nya skor som verkligen var supersköna. Underbar kväll var det iallafall. Jättefint väder och toppenbra sällskap. Tack tjejer. 



1-års kalas

Kategori: Allmänt

Igår fyllde våran lilla solstråle 1 år. 1 helt år, hur fort har det gått? Det firade vi med massa presenter och god tårta:) Tack alla som uppvaktade Isa på hennes första födelsedag. Nästa helg öser vi på med ett kalas till för alla busungar vi känner.

Grattis älskade Isa

Liten sjukling

Kategori: Allmänt

Känner man sig nånsin så hjälplös som när barnen är sjuka? Lillfisa har haft feber i tre dygn nu, och så dunder förkyld på det. Tycker bara hon blir sämre också tyvärr. Idag har hon inte ätit mycket, i stort sätt bara sovit och varit ledsen och gråtit den stunden hon varit vaken. Om dom bara kunde berätta vart det gör ont. 

Stackars liten