angeline

Positiva tankar

Kategori: Allmänt

Vad skönt det är att vakna upp och tänka "vilken bra dag det kommer bli idag" alldeles för länge sen det hände. 
Gårdagen var också bra. Loppisrunda med Susanne hela förmiddagen, avslutades med kaffe och äppelkaka. Tur på stan med Frida, storstädning av huset och så mat och kvällsmys i lämås. 
Cykling står på schemat idag, det blåser tyvärr mycket ute. Handla innan barnen kommer imorgon igen. Morsdag är det också, och så ska jag avsluta helgen med lite mys hemma hos Kim. Jag kan nog känna mig redo för ännu en arbetsvecka😊


Loppisfynd👍

Nu är jag redo för Vansbro också😄

Thank god It's friday

Kategori: Allmänt

Bra fredag. Jobbat, lämnat barnen, klippt gräset, slängt skräp, handlat, sprungit, färgat håret och haft trevligt kvällssällskap😊 Undrar vad man ska hitta på imorgon då. 


Allt i ett

Kategori: Allmänt

Händelserik helg. Barnkalas här hemma för Isa igår. Ungar överallt (glass överallt)😊 Tur vi kunde vara ute. Vi blåste bara nästan bort😄
Simskola på kvällen, och jag gjorde en latmask och köpte med mc Donalds hem. Det är så dålig tid i badhuset så hämtmat kändes rätt igår. 



Idag åkte vi upp till Annika och Taisto så att Taisto kunde kolla bilen åt mig. Ljuddämparen är trasig och verkstan skulle ha över 6000 för att byta allt! Hmm, pengar jag inte har och hade jag dom så skulle jag vilja göra roligare saker för dom. Visade sig iaf inte vara lika illa som dom sagt och han fixade en provisorisk lösning som jag kan köra med ett tag. Skönt. 

Avslutade dagen med ett cykelpass runt sjön och stan. Kändes bra, jag tror jag fixar tjejvättern😊 

👍

Vårruset

Kategori: Allmänt

Are we good or are we good!😊 Fruktansvärt nöjd med årets vårrus. Det kändes som att jag kunde springa hur långt som helst. 

All good things comes to an end

Kategori: Allmänt

Jag har insett att jag har fruktansvärt dåligt omdöme vad gäller människor. Eller så är det väl helt enkelt mig det är fel på

Regn, blåst och vab

Kategori: Allmänt

Stannade hemma med Isa idag. Inte helt fel för vädret säger stanna inne och mys och det är precis vad vi gör. Vi har sovit hela förmiddagen. Välbehövligt även för mig känner jag. 
Försökte mig på en springtur igår kväll i det då väldigt fina vädret. Skönt för själen men kroppen orkade mindre än vad huvudet ville. Vårruset imorgon, jag hoppas det går bättre. Borde även ta mig ut och cykla iaf två gånger den här veckan. 

Myspys❤️
hatkärlek 😀

30 års fest

Kategori: Allmänt

Och så kom den tillslut. Tyvärr var inte alla vänner med och firade men jag tackar dom som kom för en oförglömlig kväll. Vädret var inte heller med oss så det blev bara mat på altanen sen fick vi gå in. Frida och Eveline fixade en helfestlig quiz om mig och så fick jag självklart massa fina presenter💜
Nu är det bara att acceptera att man är 30 och hoppas att tiden framåt inte går allt för fort😊




Den obligatoriska vandringshatten förstås😄

Want to feel a bit more like this..

Kategori: Allmänt


Skulle vara skönt att inte alltid tänka på vad andra tycker. Något att jobba på

Födelsedag

Kategori: Allmänt

Idag fyller världens bästa Isa 2 år. Tänk att min lilla snäcka blivit så stor😊 
Fick lite förmiddagsfirande av Elias och Emilia som även stannade på pannkakslunch. Sen blev det kalas med Mimmitårta och allt på eftermiddagen. Massor av fina presenter förstås. Avslutade med en cykeltur hela familjen i det fina vädret. Träden börjar bli gröna och det luktar hägg ute. Är det det här jag behövde för att tanka positiv energi? Underbart iaf. Imorgon är det mycket på schemat. Vi tar en lugn kväll och laddar för det.
Älskade 2 åringen💜


Upside down😉


I sista stund

Kategori: Allmänt

Det var väl på tiden att jag hittade en ny cykel. 3 1/2 vecka kvar till tjejvättern, jag ligger lite efter. Hade jag inte varit ständigt förkyld skulle jag kanske kunnat träna i veckan. I helgen har jag bara väldigt dåligt med tid så jag antar att jag blir tvungen att ta igen det nästa vecka. Jag ska försöka komma igång med mina styrkeövningar igen också så kommer jag nog att fixa Vättern iaf😊

Put on the smile and face the day

Kategori: Allmänt


Arg... Och besviken och ledsen. Och tom. Att vakna upp ur en dröm och inse vilken lögn allt har varit. Nu kan det bara bli bättre. 

En stund med andra tankar

Kategori: Allmänt

Haft en supertrevlig kväll med två underbara pinglor. Kinamat glass och massa skratt. Jag behövde verkligen lägga fokus på annat ett tag. Tack tjejer för att ni lyser upp min tillvaro💛 

Torsdag imorgon redan. Veckorna går fort. Längtar enormt mycket efter barnen just nu. Tur att dom snart är här💜

Top of the rock

Kategori: Allmänt


Ja här skulle man vara nu. Inte instängd på Björkborn (i karlskoga!) regn regn regn. Fan vad jag är less på det mesta nu. Need something that lights up my day!! 

En sån dag..

Kategori: Allmänt

Vaknade väl inte på världens bästa humör idag. Sen finns det människor som lyckas trycka ner en ännu längre ner i marken och så var hela den dagen förstörd. Jag har mått väldigt bra ett tag. Jag har börjar känna mig som en hel människa igen som ser ljust på morgondagen men idag sjönk jag verkligen tillbaka neråt. Jag har knappt rest mig ur soffan utan bara tyckt att livet är piss. Trist😔 
Kl fem fick jag nog och tog på mig löparskorna. En stunds luft och tankerens som var välbehövd. Jag hoppas verkligen att imorgon är en bättre dag.


Trevlig fredag

Kategori: Allmänt


Egotime😊 Ska trampa upp till moster i Bråten för lite grill såhär en mulen trist fredagkväll. Hoppas jag klarar regnet😄